Vízálló gipszvédő karra

Vízhatlan gipszvédőt kínálunk gipszelt végtagokra. Ezt követően már gipszelt végtaggal is fürödhetünk, strandolhatunk. Ne mondja le végtag sérülés esetén kifizetett utazását, hanem vásároljon vízhatlan gipszvédőt és élvezze a nyaralást.
Használata:
Válasszuk ki a megfelelő gipszvédőt. Ha az alkar van begipszelve, elegendő a könyökig érő gipszvédő. Ha a felkar is be van gipszelve, akkor a teljes karra való védőt szükséges használni.
Ezt követően a méret választást a táblázat mutatja.
Ha a megfelelő méretű vízhatlan gipszvédőt kiválasztottuk, vegyük ki a terméket a csomagolásból.
Húzzuk rá a gipszelt kézre a fóliát, úgy hogy a gipszet teljes egészében becsomagolja. Igazítsa el a rugalmas részt a végtagon, hogy az tökéletesen zárjon.
Mártsa be a karját a fürdővízbe a rugalmas részig és két ujj segítségével kissé lazítsa meg azt. Így távozik a bent rekedt levegőt. Vigyázzunk eközben, hogy ne hatoljon be víz. (Ezt minden esetben végezzük el, mert a vízbe merülve a bent rekedt levegő távozik a fóliából és a légbuborék mellett víz áramolhat be.)
Élvezzük a fürdőzés szabadságát gipszelt végtaggal is.
Óvintézkedések: ne használjuk a vétófóliát 3-4 órán túl, mert nem tud lélegezni alatta a bőr.
Anyaga polietilén fólia, nem tartalmaz latexet. A gipszvédőt többször is használhatjuk.
Helyes méret kiválasztás: lásd 5. fotó
Hossz meghatározás: mérjük meg a kar hosszát középső ujjtól a gipsz felső részéig. Ha a teljes kar be van gipszelve a mérést hajlított könyökkel kell elvégezni.
Körméret meghatározás: mérjük meg a karunk körméretét azon a részen, ahol a gipsz véget ér. (ha a gipsz csak az alkarig ér akkor az alkar körméretét (ahol a gipsz befejeződik), ha a teljes kar be van gipszelve akkor a felkar körméretét (ahol a gipsz befejeződik).

- Alkarra
Hossz (cm) Alkar körméret
(cm)
Kód Nettó ár
(Ft/db)
Kiszerelés (db/csomag)
43 nagyobb mint 17 AP17 5566 1
54 nagyobb mint 22 AP21 6039 1

- Teljes karra
Hossz (cm) Felkar körméret
(cm)
Kód Nettó ár
(Ft/db)
Kiszerelés (db/csomag)
66 nagyobb mint 19 AP26 6919 1
80 nagyobb mint 26 AP31 7821 1


Vízhatlan gipsz nincs!

Sok kereskedő azzal ámít bennünket, hogy ő vízhatlan gipszet forgalmaz. Ez eddig igaz is! A műanyag gipsz valóban vízhatlan.
DE...
A gipszelés kezdeti és végpontja nyitott. Az itt beszivárgó víz eláztatja a gipsz alábélelőt és a nedves, zárt környezetben elszaporodhatnak a baktériumok. Eredménye viszkető bőr, gyulladás, kisebesedés.
Ha víz érheti a gipszelést használja a vízhatlan gipszvédőt.Termékajánló

Oszcillációs gipszvágó

Teljesítmény: 250 W
Ágymérleg

Híd- és papucs típus
Kötszer
Kötszertermékek

Nedves sebkezelők